20.8.2021

ATK clowns

ATK Clowns

He painoivat Enteriä…

Katuteatteriesitys: Internationale ATK show

Neljä digitalisoitunutta pelleä esittää absurdin ja tragikoomisen seikkailunsa bittien pyörteissä. Liikuntapohjaista komiikkaa ja läheltäpiti-tilanteita.

Internationale ATK show on klovneria-tanssiteatteriesitys ihmisen ja teknologian kohtaamisesta. Aihe saa hulluttelevan empaattisen käsittelyn kaikenikäisille soveltuvassa teoksessa. Esitys meille kaikille, joita tietokone käyttää!
Kesto: noin 25 min

Esiintyjät
Johanna Keinänen
Tuovi Rantanen
Liisa Ruuskanen
Hanna Terävä

Muu työryhmä
Pukusuunnittelija: Mirkka Nyrhinen
Äänisuunnittelija/säveltäjä: Petri Tiainen
Private eye: Liisa Risu

They pressed Enter…

Street theater performance: Internationale ATK show

Four digitized clowns present their absurd and tragicomic adventures in bit vortices. Exercise-based comedy and close-up situations.

The Internationale ATK show is a clown dance performance about the encounter between man and technology. The subject gets a crazy empathic treatment in a work suitable for all ages. A presentation for all of us who use a computer!
Duration: about 25 min

Performers
Johanna Keinänen
Tuovi Rantanen
Liisa Ruuskanen
Hanna Terävä

Other working group
Costume designer: Mirkka Nyrhinen
Sound designer / composer: Petri Tiainen
Private eye: Liisa Risu

Hanna Terävä

HANNA TERÄVÄ
Hanna Terävä on klovni, sirkustaiteilija, sirkusopettaja ja tanssija ja valmistunut tanssijaksi Danshögskolanista Tukholmasta vuonna 2001 ja klovnerian maisteriksi Tukholman Teatterikorkeakoulusta vuonna 2010. Työskentelen monipuolisesti teatteri-klovnerian saralla sekä aikuisille että lapsille suunnatuissa kokonaisuuksissa teatterinäyttämöllä ja sen ulkopuolellakin.

Johanna Keinänen

JOHANNA KEINÄNEN
Johanna Keinänen on tanssitaiteilija-koomikko ja käsikirjoittaja. Johanna keikkailee myös sosiaalisessa mediassa suositun sote-tubettajan, Tyyne Kettusen hahmossa.n, sirkuksen ja oopperan parissa työskentelevä skenografi.

Liisa Ruuskanen

LIISA RUUSKANEN
Liisa Ruuskanen on Tanssiteatteri Minimin perustajajäsen, tanssitaiteilija, ravintolakokki, sekä ruokateatteriformaatin kehittäjä.eatterin, tanssin, sirkuksen ja oopperan parissa työskentelevä skenografi.

Mirkka Nyytinen

MIRKKA NYRHINEN
Mirkka Nyrhinen on monipuolisesti teatterin, tanssin, sirkuksen ja oopperan parissa työskentelevä skenografi.

Petri Tiainen

PETRI TIAINEN
Petri Tiainen on säveltäjä-muusikko ja musiikkipedagogi, joka on työskennellyt useissa teattereissa ja vapaissa ryhmissä ympäri Suomen, sekä rock-yhtye YUP:n kosketinsoittajana.

Tuovi Rantanen

TUOVI RANTANEN
Tuovi Rantanen on pitkän linjan tanssitaiteilija, joka on työskennellyt tanssijana mm. Hurjaruuthissa, Tanssiteatteri Minimin, Zodiakin ja Alpo Aaltokoski Companyn tuotannoissa.kentelevä skenografi.